Over Ons Taxi Bedrijf

Leer ons taxi bedrijf & haar diensten beter kennen
Wij vervoeren u naar waar u ook moet zijn
Reis zorgeloos in de handen van ons gecertificeerde chaffeurs met jarenlange ervaring
Wij zijn een gerespecteerde taxi bedrijf met jarenlange ervaring, maar tergelijkertijd jong van geest.
Ons Missie

Ons grootste doel is om klanten steeds op tijd en veilig naar hun bestemming te brengen, rekening houdend met hun noden. Uw bestemming is onze zorg.

Ons Strategie

Door ons variatie van bestemming vervoeren we verschillende nationaliteiten uit verschillende landen. Verschillende talen en culturen in onze taxi is altijd mooi meegenomen.

Ons success is gebaseerd op de volgende
Kernwaarden

01.

Klantvriendelijkheid.
Ervaren chaffeurs.

Door ons toe te spitsen op de klant zijn noden zorgen we voor een onvergetelijke ervaring voor elke klant. Jarenlange ervaring heeft ertoe bijgedragen dat elke klant de bijpassende service krijgt.

02.

Professioneel.
Betrouwbaar & Stipt.

Door de jarenlange ervaring gaan we met de nodige precisie te werk. Professionaliteit zit hem ook in de kleine zaken en dus óók steeds op tijd aanwezig zijn. Privacy staat bij ons op een hoog vaandel.

03.

Budgetvriendelijk.
Competitieve Prijzen.

Bij ons betaal u geen onnodige kosten, wij hanteren steeds een vaste, bugetvriendelijke prijs afhankelijk van de bestemming. U kan altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor u een reservantie maakt.

Luchthavenvervoer

Met ons Airport Service zorgen we dat u zonder zorgen op reis kan vertrekken en wachten u bij terugkomst mooi op tijd op ondanks vertraging of vervroeging.

Over luchthavenvervoer  
Personenvervoer

Als een zakelijke klant kunt u beroep doen op ons Business Service om u, of uw bezoeker, op tijd en in stijl uw meetings bij te wonen of vlucht te halen.

Reserveer JustDrive24 nu  
Taxi

Ons Taxi Service is ideaal voor u dagdagelijkse afspraken, onze uiterst selectief gekozen chaffeurs worden beschreven als vriendelijk, stipt & betrouwbaar.

Over Ons Taxi Dienst  
Kindvriendelijke en aangename chaffeur.
Met 4 kinderen reizen is nooit gemakkelijk maar dankzij JustDrive24.be verliep het heel wat vlotter dan gedacht.
N.